Per la cultura obrera : l'acció de les nostres escoles professionals / Carles Pi i Suęr - Pi Sunyer, Carles
Precede al tít.: Agrupació d'Alumnes i Ex-alumnes de l'Escola Municipal d'Arts del districte VIII