Jornades sobre militància socialista i treball social comunitari : 9 i 10 de maig de 1986 - Obiols, Raimon (1940-) (Informació socialista. Especial responsables. Documents; 5)
Contiene: intervenció de Raimon Obiols. Treball polític i treball social comunitari. Conclusions