El Problema nacional català / [introducció Pere Ardiaca] - Ardiaca, Pere
Contiene: 1° part. Antecedents històrics. 2° part. El moviment nacional sota la direcció de la burgesia (1898-1936)Estudio colectivo realizado por militantes del PSUC