Història del POUM : documents per el [sic] seu estudi : catàleg dels fons del C.E.H.I : Barcelona setembre 1985 / [l'elaboració del present catàleg ha estat a càrrec de Jaume Barrull Pelegrí, Montserrat Bofill i Mercè Bruguera] - Bofill, Montserrat (Bofill i Coromines) Bruguera, MercèBarrull Pelegrí, Jaume
Bibliografía