Raimon Obiols, ara : [Raimond Obiols, entrevistat per Enric Bastardes] / [Raimon Obiols, Enric Bastardes] - Bastardes, Enric; Obiols, Raimon (1940-)
Contiene una selección de textos del libro de Obopls: Els futurs imperfectes : una aproximación als somnis i als disitjos viables de l'esquerraTít. tomado de la cub.