P.S.C., el míting de la llibertat : 30è aniversari / [Partit Socialista de Catalunya] - Forn, Josep Maria (1928-)
Tít. tomado de la carpetaPelícula del primer mitin socialista autorizado tras la muerte de Franco, celebrado en el Palau Blaugrana el 22 de junio de 1976, dirigida por Josep M. Forn y en formato DVD | Reprodución del folleto de la ed. de: Barcelona : COPS (Comunicacions del Partit Socialista de Catalunya), 1976