La revolución industrial y el socialismo del futuro / Adam Schaff - Schaff, Adam (Conferències i debats; 1)
Texto de la conferencia pronunciada en castellano por el profesor Adam Schaff, el día 1 de octubre de 1990, con motivo del acto inaugural de la Fundació UtopiaTít. tomado de la cub. Precede al tít.: Fundació Utopia d'Estudis Socials del Baix Llobregat