O ruído da morte : a represión franquista en Ponteareas (1936-1939) / Ángel Rodríguez Gallardo - Rodríguez Gallardo, Ángel (Documentos; 203)
Contiene listas de represaliados"III Premio de Investigación Fermín Bouza Brey, Concello de Ponteareas" | Bibliografía: p. 307-323