Dones republicanes : memòria de la Guerra Civil a Mallorca (1936-1939) / Margalida Capellà ; pròleg, Josep Massot i Muntaner - Capellà Soler, Margalida (L'Arjau; 10)
En 3 v.Índice Onomástico | Contiene: v. I