La Pàtria del[s] humans : història del socialisme català / Ramon Alquézar ... [et al.] - Alquézar, Ramón
En la port.: "Amb motiu de l'exposició "La pátria dels humans. 25 anys del Partit dels Socialistes de Catalunya", celebrada al Museu d'Història de Catalunya entre el 26 de febrer i el 27 d'abril de 2003"Contiene cronología básica del PSC entre 1978-2002