Correspondència entre Lluís Nicolau d'Olwer i Jaume Bofill i Mates / edició a càrrec de Montserrat Vilà i Bayerri i Joan Molar i Navarra - Bofill, JaumeVilà i Bayerri, MontserratMolar i Navarra, Joan; Nicolau d'Olwer, Lluís (1888-1961) (Biblioteca Abat Oliba ; 221)
Incluye bibliografía general y de Lluis Nicolau d'Olwer