Fons Manuel Serra i Moret : (1939-1963) : cartes, articles de premsa i documents / edició, introducció i notes Andreu Mayayo i Miquel Àngel Velasco - Mayayo, AndreuVelasco, MIguel Ángel (Els papers del Pavellló de la República; 3)
Bibliografía: 172-174