O mundo de Angelita : unha vida de loita con nome de muller / edición ao coidado de, Josefina Feal, Beatriz Varela - Feal, JosefinaVarela, Beatriz (Testemuǫs / Fundación 10 de Marzo; 4)
Bibliografía y archivos consultados: p. 205-206