Participació politica / Rosa Virós - Virós, Rosa (1935-2010) (Papers de la Fundació; 24)
Conferència donada a la Fundació Rafael Campanals el 4 d'abril de 1991, dins el Seminari "La cultura política al llindar del s.XXI"