Memoria de emendas para o 8° Congreso : A Coruą, 1-2 de Marzo / Partido de los Socialistas de Galicia
En la cub. precede al tit.: Un cambio radicalMemoria de emendas presentadas polas agrupacións locais a Ponencia Marco do 8° Congreso do PSdeG-PSOE