Reptes de la competitivitat catalana : reflexions al voltant de la transformació del model productiu català / Xavier Pont Martín (coordinador) ; Xavier Amores i Bravo ... [et al.] - Pont Martín, XavierAmores Bravo, Xavier (Informes FRC; n. 2)
Referencias bibliográficas