Lletres de l'exili : epistolari Manuel Serra i Moret & Pere Foix (1940-1963) / prefaci, notes i edició de Joan Pujadas ; próleg de Joaquim Ferrer - Foix, PerePujadas i Marquès, Joan; Serra i Moret, Manuel (1884-1963) (Biblioteca de ciències humanes; 4)
Bibliografía: p. 663-664. Índice