Epistolari familiar (1901-1963) / Manuel Serra i Moret ; prefaci, notes i edició, Joan Pujadas ; pròleg, Isidre Molas - Pujadas i Marquès, JoanMolas, Isidre (1940-); Serra i Moret, Manuel (1884-1963) (Biblioteca de ciències humanes; 5)
Índice