Joan Codina i Torres, un socialista a la Conselleria de Treball (1927-1999) / David Ballester - Ballester, David (Memòria; 7)
En la portada: Arxiu Històric Fundació Rafael CampalansIncluye la transcripción del discurso realizado en la primera sesión de XXXI Congreso de la UGT de España y de un texto de Arxiu Històric del Socialisme Català