La Unió Europea el 2009 : nova etapa, nou Tractat, noves propostes / [Meritxell Batet ... et al.] - Batet, Meritxell (Versión original : recull de debats i conferències; 1)
Título tomado de la cubierta | Contiene: El Futur de la Unió Europea. -- Europa en l'escena internacional. -- L'Europa social. -- Annex: Contribució del socialisme català al Manifest del Partit Socialista Europeu dels propers comicis europeus de 2009