Galicia en marcha / Fernando González Laxe - González Laxe, Fernando (Intervencións do Presidente da Xunta de Galicia; 1)
Contiene: Discurso da moción de censura ante o Parlamento : [sesión celebrada o día 21 de Setembro de 1987] ; Toma de posesión : [sesión celebrada o día 29 de Setembro de 1987]