Noticias dos primeiros momentos do exilio de Emilio González López a traves da súa correspondencia con Luis Jiménez de Asúa / Isabel Gómez Rivas - Gómez Rivas, Isabel
Separata de: Estudos migratorios : revista galega de análise das migracións (nova xeira), vol. II, n. 1 (2009), monográfico "Galegos en Europa: ida e volta"