Moderació i simplificació : debat sobre les Ordenances fiscals per 1983 : criteris bàsics per a la política fiscal municipal : text de la intervenció del Tinent d'Alcalde Pasqual Maragall en el Plenari del 21 Setembre 1982 - Maragall, Pasqual (1941-) (Colecció Parlaments; 2)
Incluye: Anexo de datos