Projectes de ponències del Congrés Constituent del M.J.S.C. / [Moviment de Joves Socialistes de Catalunya]
Contiene: Estatuts. -- Manifest programa. -- Línia política. -- Unitat socialista. -- Àmbit d'estudiants. -- Ámbit urbà i comarcal. -- Ámbit pagès.