L'impacte de la crisi al futbol : estratègies adaptatives / 1° Conferència Acadèmia Ernest Lluch d'Economia i Futbol (Auditori 1899-FC Barcelona, 17 de juny de 2013) (Conferència Acadèmia Ernest Lluch d'Economia i Futbol (1°. 2013. Barcelona))
Conferencia: Inestabilitat financiera al futbol : problemes i solucions / Stefan Szymanski ; taula rodonda in col.loqui, Ramon Besa ... (et al.)