Pobresa i exlusió social : una anàlisi de la realitat espanyola i europea / Joan Subirats (director) ; Clara Riba ... [et al.] - Subirats Humet, JoanRiba, Clara (Col.lecció estudis socials; 16)
En port.: Edició electrònica disponible a Internet: www.estudis.lacaixa.es | Bibliografía: p. 178-180