The Gap between the United States and Europe : perception and reality = El distanciament entre els Estats Units d'Amèrica i Europa : percepció i realitat = El distanciamiento entre los Estados Unidos de América y Europa : percepción y realidad / Jordi Pujol - Pujol, Jordi (Col°lecció Missatges ; 34)
Conferència celebrada el 6 de febrer de 2003 a la Universitat de Georgetown