L'altra olimpíada Barcelona'36 : esport, societat i política a Catalunya (1900-1936) / Xavier Pujadas, Carles Santacana - Santacana, Carles; Pujadas, Xavier (Descoberta ; 1)
Fuentes documentales y bibliografía: p.243-250