La Catalunya internacional : el frontpopulisme en l'exemple català / per Ricard Vinyes i Ribes ; pròleg de Francesc Roca - Vinyes, Ricard (Biblioteca de cultura catalana; 52)
Bibliografia: p. 368-379. Índices