11 setembre : el poble treballador per la independència nacional / edició a cura de: Jordi Altarriba ; fotos Josep M. Brudis ... [et al.] - Altarriba, JordiBrudis, Josep M.
Recoge los discursos leídos en el Fossar de les Moreres el 11-09-77