Llibre d'or de Catalunya : un segle en inmatges / [autors de l'obra, Josep M° Cadena... et al.] - Cadena, Josep M.
En la portada: El PeriodocoLibro y láminas distribuidas de manera conjunta e inseparable con "El Periódico de Catalunya"