te002397: El Salvador Sandinistisch sukses - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van een soldaat, op zijn helm staat El Salvador. Hij houdt een geweer omhoog. Zijn schaduw houdt zijn arm die het geweer vasthoudt vast. Op de helm van zijn schaduw staat 'Sandinistisch sukses'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"