fo008694: Université du Travail - Thill, Ern.
"Zwart-witfoto van het atelier van de schrijnwerkerij in de Université du Travail in Charleroi. Opschrift: L'atelier de menuiserie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"