Hart op de tong : "In de toekomst zal ik meer tijd nemen om de ander goed te leren kennen" - Verschoor, Monica (Zij aan Zij : kontaktenkrant voor lesbische vrouwen)
"Monica Verschoor Fonds Suzan Daniel (FSD)"