af014102: Vechten voor onze Rechten - Kultuuropbouw; Jacobs, J. (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door Kultuuropbouw voor de filmvertoning Vechten voor onze Rechten. Afbeelding: zwart-witfoto van mensen op straat naar aanleiding van de staking tegen de eenheidswet. Tekst: KULTUUROPBOUW VZW. FILMFORUM. VECHTEN VOOR ONZE RECHTEN. Staking 60-61. F. BUYENS. Donderdag 13 mei 1976 om 20u BEGIJNHOF HASSELT. INKOM VRIJ. Vrij van zegel – art. 198. Verantw. uitg.: J. Jacobs Keizerslaan 13 1000 BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"