af017079: Fusie neen - Drukkerskollektief De Wrikker; Jongsocialisten; Torreele, Luc (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Jongsocialisten (JS) tegen de fusie van Deurne met Antwerpen. Tekst: JONGSOCIALISTEN. FUSIE NEEN. v.u.: JS Torreele Luc. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031-33 73 54. vrij van zegel art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"