ALS - kodeks [Bladmuziek]
"Deze publicatie bevat volgende liederen :De Internationale (Vlaams)La International (Spaans)The International (Engels)L'Internationale (Frans)Lied van Geen taalSocialisten-MarschSolidariteitLe Drapeau RougeLa Marseillaise Anti-ClériqueWe want NationalisationThe Red FlagRed Flag once a YearJoe HillWhat did you learn in school today?Union ButtonsThe boss is having a terrible timeVenceremos (vertaling)Venceremos (Chileens)Marianne-liedCancion del Poder Popular (Chileens)Belle CiaoBandiera RossaOp' t KazernepleinDe mannen van de machtLinks twee drieEnkele refreintjesDe zeven dagen (Bots)De lange weg (Bots)Oh dierbaar België (Vuile Mo,h)Leo, Trotsky is a nazi"