fo008508: Congres CMB - Vandercam, Serge
"Zwart-witfoto van de toespraak van Verlinden op het 45ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Brussel, 2 tot 4 juli 1954. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"