fo003748: Optocht van ISAOL - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van een optocht van ISAOL (Internationale Socialistische anti-oorlogsliga) op de Korenmarkt in Gent, jaren 1930 (?). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"