fo025644: Benoeming tot Ridder in de Kroonorde
"Collection: Dossier betreffende de benoeming tot Ridder in de Kroonorde op 15 november 1965; Zwart-witfoto uit 1967 van Romain Deconinck met zijn ereteken, benoeming tot Ridder in de Kroonorde. Series: Dossier betreffende de benoeming tot Ridder in de Kroonorde op 15 november 1965; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"