fo000816: Plan van de Arbeid - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van een meeting van het Plan van de Arbeid, zicht in de zaal. Aalst. Opschrift: De macht aan het plan. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"