af001474: Anita De Mangelaere - Het Licht; SP (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Anita De Mangelaere. Tekst: Anita De Mangelaere Senaat 3e plaats SP. Parlementaire verkiezingen oktober 1985. druk s.m. het licht - gent. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"