fo034101: Arbeidersolympiade 1937
"Zwart-witfoto genomen tijdens het samen bewegen voor meisjes op de Arbeidersolympiade te Antwerpen in 1937. Links met vlag : Elisa Devlieger. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"