543.426: Dossier en omzendbrief betreffende het administratief congres van 14 januari en het politiek congres van 21-22 oktober - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"