af016394: Wereldculturencentrum Zuiderpershuis. Film op dinsdag. Son of Man - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2007 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis Antwerpen voor de filmvertoning “Son of Man”. Afbeelding: Andile Kosi als Jezus Christus. Tekst: Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw. Film op dinsdag. Son of Man. M. Dornford-May Zuid-Afrika / 2005 / 86 min Engels gesproken / Nederlands ondertiteld dinsdag 18 december 20u30 € 5 vvk - € 8 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 – reservatie@zuiderpershuis.be www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen • vrij van zegel • art. 191 bis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"