af000455: Fiets elke dag mee naar het werk! - Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen
"Affiche uitgegeven in 2004 door de Bond Beter Leefmilieu (BBL) Vlaanderen voor de campagne Fiets naar Kyoto. Tekst: Fiets naar Kyoto www.fietsnaarkyoto.be. Fiets elke dag mee naar het werk! 21 september - 21 oktober 2004 … voor een beter leefmilieu … voor een verkeersleefbare omgeving … voor een betere gezondheid … voor houw portemonnee. Inschrijven of meer informatie bij: Bon Beter Leefmilieu Vlaanderen vzw, Koepel van milieuverenigingen. Campagnesecretariaat 'Fiets naar Kyoto' • p/a Bond Beter Leefmilieu vzw • Tweekerkenstraat 47 • 1000 Brussel • tel. 02 282 17 45 • fax 02 230 53 89 • info@fietsnaarkyoto.be • www.fietsnaarkyoto.be. Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Fietsersbond vzw, Vlaamse Stichting Verkeerskunde, De Lijn, Belgische spoorwegen, Emma, Komimo, Provincie Oost-Vlaanderen, Stad Gent, Kamer van Koophandel arr. Leuven, Unie van Zelfstandige Ondernemers, Lokale Agenda 21, Oxford. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"