ws0143: Snapshot van de website www.groendenderleeuw.be van Groen Denderleeuw, genomen op 28/10/2019 - Groen Denderleeuw
"Collection: Agalev en Groen!; Level of description: File; Series: 457.W.037: www.groendenderleeuw.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"