pk000310: Die Freiheit stirbt zentimeterweise - Deventer, Friedel; Steidl, Gerhard; Staeck (1977)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een Marianne die in het water stapt. In de ene hand de nationale Franse vlag, in de andere een bajonet. Achter haar volgt een menigte en gewapende soldaten. Vanuit het water rijst een lintmeter. De Marianne is geïnspireerd op een origineel van E. Delacroix. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"