af002376: Allen samen de arbeidersoplossingen opleggen! - RAL; Corijn, Eric
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1977 door de Revolutionaire Arbeidersliga (RAL) tegen de werkloosheid. Afbeelding: manifestanten met spandoeken. Tekst: 600.000 werklozen! arbeider, arbeidsters, bedienden, ABVV en ACV Allen samen de arbeidersoplossingen opleggen! • 36 urenweek met evenredige aanwervingen! • arbeiderskontrole op ritme, aanwervingen en afdankingen! • nationalisatie zonder schadevergoeding van bedrijven die sluiten of afdanken! RAL, Revolutionaire Arbeiders Liga. Strijd met de RAL voor een eenheidsaktieplan van de vakbonden: 24-urenstaking en nationale betoging. RAL-kampanje tegen de werkloosheid. Verant. Uitg.: Eric Corijn, 12 Washuisstraat, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"