fo006762: Hulde aan Camille Huysmans - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van Camille Huysmans die bloemen in ontvangst neemt bij zijn huldiging in Bilzen, 20 mei 1951. Onder de aanwezigen o.a. Jos Van Eynde (uiterst rechts). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"